دیدار مدیر کل بهزیستی خوزستان با آیت الله کعبی

روز چهارشنبه ۲۶ دیماه مدیر کل بهزیستی خوزستان به همراه رییس اداره پذیرش و مسئول خدمات این اداره کل  به مناسبت ولادت امام علی (ع) و روز پدر با  آیت الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری و نایب رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،مهران کریمیان ،مدیرکل بهزیستی باتبریک میلاد امام علی (ع) به تشریح آمارها وخدمات فراوان بهزیستی خوزستان و چالشها ومشکلات جامعه هدف پرداخت وبیان کرد: بهزیستی سازمانی دانش بنیان وتخصصی ،حمایتی است که علیرغم تمام تلاش های شبانه روزی وایثارگرانه مجموعه همکاران، اما بدلیل تعدد وظایف وفعالیتها، گستردگی آسیب‌ها ی اجتماعی وآمار بالای جامعه تحت پوشش دراستان ومحدودیت منابع وامکانات، نیازمند حمایت علما ،روحانیت معززو مشارکت جدی وهمکاری وهمراهی همه خیرین، متخصصین، شرکت‌ها وصنایع، نهادها ودستگاه های دولتی وعموم مردم استان هستیم تاباانسجام و همدلی همه دلسوزان بتوانیم در پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی ورفع نیازهای جامعه هدف عملکرد موفقی داشته باشیم .

کریمیان درادامه گفت :رویکرد بهزیستی توانمندسازی و خانواده ومحله محوری و توسعه بیش ازپیش مشارکت‌های مردمی است.

آیت الله کعبی نیز ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت علی (ع) و تشکر از خدمات بهزیستی خوزستان به جامعه هدف تحت پوشش ،کار در بهزیستی را بسیار ارزشمند،انسانی و سخت  دانست که نیاز به هوشمندی ،حوصله،عشق ،درایت و امانت داری دارد.

 عضو مجلس خبرگان رهبری  بیان کرد: محرومیت و استضعاف و آسیب‌های اجتماعی از اقتضائات عصر جدید است؛ دنیای پیچیده امروزی و تنوع‌ عرصه‌های گوناگون زندگی به ویژه در کلان شهرها خود به خود آسیب‌هایی به همراه دارد.

وی ادامه داد: آسیب‌هایی در عرصه فرهنگی، در حوزه زنان و خانواده، در حوزه محرومیت‌های اقتصادی و حوزه بهداشت و سلامت و حوزه گسست اجتماعی و تفاوت نگاه‌ها در سبک زندگی، اجتناب ناپذیر است و باید این مشکلات را به صورت ریشه ای حل کرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: راهبرد باید تبدیل آسیب‌های اجتماعی به توانمندسازی اجتماعی باشد و جامعه هدف توانمند و خودکفا شوند.

آیت الله کعبی ادامه داد: نهادهای حاکمیتی تنها می‌توانند جنبه راهنمایی، مشاوره، پشتیبانی، تسهیلگری و هموارسازی این هدف را برعهده گیرند و نهادهای امداد کننده اگر خودشان متصدی بشوند و تبدیل به یک نهاد و اداره شوند، آسیب‌زا است..

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مأموریت و مسئولیت رفع استضعاف و محرومیت و کاهش آسیب‌های اجتماعی بر دوش همه جامعه و همه نهادها قرار دارد.

وی بیان کرد: یکی از راه‌های بنیادین در ریشه کن کردن آسیب‌های اجتماعی و فقر و محرومیت، عملیاتی کردن اقتصاد مردمی بر پایه حکمرانی مردمی و با تأکید بر پیشران‌های اقتصاد مقاومتی است.

آیت الله کعبی افزود: برنامه‌ریزان اقتصاد کشور باید بستر را برای رفع نیازهای عمومی و اشتغال کامل با مشارکت مردم فراهم کنند؛ رهبر انقلاب هم در شعار سال بر این مسئله تأکید کردند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: یکی از راه‌حل ها این است که نهادهای دولتی، مولد سازی را جدی بگیرند خیلی از مشکلات حل می‌شود؛ منابع بلا استفاده دولت باید برای رشد اقتصادی بهره‌برداری شوند.

وی افزود: به‌جای سرمایه‌گذاری های لوکس و بی‌فایده باید به سمت کارهای زیرساختی رفت که مشکلات مردم را حل کند و در مسیر جهش تولید با مشارکت مردم قرار داشته باشند.

آیت الله کعبی در پایان  بیان کرد: درخوزستان در بخش کاهش فقر ،محرومیت و مدیریت آسیبهای اجتماعی و پشتیبانی  امدادی زحمتهای خوبی کشیده شده است که  به سهم  خود از زحمات دستگاهها یی همچون بهزیستی ،کمیته امداد  و دستگاههای دیگر  تشکر می کنم  اما باید به سمت و سوی علاج ریشه ها  که در واقع خودکفا کردن افراد تحت پوشش  رفت و بهزیستی باید  از دستگاههای دیگر  برای کمک به توانمند سازی و کاهش وابستگی افراد تحت پوشش مطالبه گری کند.

کد خبر 127704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد